Przedstawiamy propozycje potraw wigilijnych na rok 2020
Zachęcamy do zamówień:
—>MENU<——>MENUpdf<—
- ZUPY
barszcz czysty:
330 ml-6 zł (18 zł/l),
1,5 l-25,5 zł -5% (17 zł/l),
4 l-64 zł -10% (16 zł/l), krokiet z kapustą i grzybami 6 zł/szt.
uszka z grzybami 1 zł/szt.
krem z grzybów leśnych (podgrzybki i maślaki)
330 ml-12 zł (36 zł/l),
1,5 l-51 zł -5% (34 zł/l),
4 l-128 zł -10%(32 zł/l),
- PIEROGI
z kapustą i grzybami 1,7/szt. przy zamówieniu powyżej 50 szt-1,5/szt. -10%
- KAPUSTA Z GRZYBAMI
400 g-12 zł (30 zł/kg)
1 kg-27 zł -10%
- KOMPOT Z SUSZU
900 ml-16 zł (17,7/l)
1,5 l-25 zł -5% (16,6/l)
- DESERY
makówki:
400 g – 24 zł
piernik, sernik, ciasto z makiem:
kawałek ok 7×7 cm-6 zł
- RYBY
smażone w panierce, saute, w galarecie, po grecku, w occie wg. indywidualnej wyceny
RABATY UJĘTE SĄ JUŻ W CENIE KOŃCOWEJ.
Pakujemy próżniowo, do pojemników styropianowych, słoików lub życzenie mrozimy.
Do potraw pakowanych w pojemniki styropianowe doliczamy 1 zł/opakowanie opłaty recyklingowej.
Słoiki 4 l podlegają kaucji zwrotnej w wysokości 5 zł
Zamówienia przyjmujemy do 20 grudnia, a realizujemy do 23 grudnia.
Więcej informacji udzielamy mailowo: basia@panorama-klub.pl oraz pod numerem telefonu 79 39 49 770.
Zapraszamy!